Is uw bedrijf al klaar voor de anderhalve-meter-economie?

Als de intelligente lock-down stapsgewijs wordt opgeheven zullen bedrijven met in inachtneming van allerlei maatregelen moeten meewerken aan het voorkomen van de verdere verspreiding en een veilige omgeving creëren voor haar klanten en/of bezoekers. Wij hebben producten ontwikkeld waarmee u kunt voldoen aan de nieuwe regels. Uw klanten of bezoekers laten zien dat u alles in werking heeft gesteld een zo veilig mogelijke omgeving te bieden en het bedrijf COVID19 proef is.

Antimicrobiële beschermingsfolie

aanbrengen_antimicrobiele_folie_edited.p

Deze antibacteriële beschermingsfolie kan worden aangebracht op contactpunten: deurklinken, vloeren, muren en allerlei meubels, zoals tafels, bureaus, stoelen, behandeltafels enz. Feitelijk op alle contactpunten waar besmettingen kunnen worden opgelopen in het dagelijkse leven in openbare of veel bezochte ruimtes.

Door deze folie kunnen bacteriën zich niet hechten aan deze oppervlakten en wordt de verdere verspreiding van bacteriën geremd.

Binnen een paar uur door ons te realiseren inclusief certificaat dat uw ruimte is voorzien van deze antibacteriële beschermingsfolie. Ga naar deze pagina voor meer informatie of via ons contactformulier

Automatische handdesinfectie dispenser met display

Deze automatisch dispensers zijn juist nu een zeer goede toevoeging voor ruimtes die veelvuldig bezocht worden door bezoekers aan uw bedrijf.

Bezoekers kunnen bij binnenkomst zonder iets aan te raken eerst hun handen reinigen met een desinfectiemiddel.

Op de interactieve display kunt u veiligheidsinstructies, hygiëneregels, looproutes  of andere boodschappen weergeven.

Daarnaast kan het ingezet worden als een stoplicht systeem, als er al teveel bezoekers conform de nieuwe COVID-19 regels binnen zijn. Zo maakt u het bezoekers eenvoudiger om de te volgen hygiëne regels na te leven, maar kunt u ook aanbiedingen of product informatie weergeven en met uw klanten communiceren terwijl zij wachten om naar binnen te kunnen.

Ga naar deze pagina voor meer informatie of via ons contactformulier

handdispenser

Diverse signing en drukwerk anderhalve-meter-samenleving

Om bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen om afstand te houden in de nieuwe 1,5 meter samenleving, bieden wij hoogwaardige en slijtvaste  signing maar ook drukwerk. Wij hebben verschillende templates klaar waarbij we snel en vrij simpel uw logo en eigen teksten kunnen toevoegen.

U kunt hier denken aan vloerbelijning, pictogrammen, waarschuwingsborden, kuchschermen, posters enz....

Contactformulier
OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 Afdeling Geluk BV

  • Black Instagram Icon