Antimicrobiële beschermingsfolie

Besmettingen

Besmettingen welke worden opgelopen in het dagelijkse leven door het verblijf in openbare ruimtes, het vastpakken van een winkelwagen, deurklink, handvatten etc. mag niet worden onderschat. Denkt u eens aan een pinautomaat, openbaar vervoer, toiletten, keukens en ga zo maar door.

Maatregelen

Als de intelligente lock-down stapsgewijs wordt opgeheven zullen bedrijven met inachtmeming van allerlei maatregelen moeten meewerken aan het voorkomen van de verdere verspreiding en een veilige omgeving creëren voor haar klanten en/of bezoekers.

Antimicrobiële bescherming

Onze antimicrobiële folie bevat antibacteriële stoffen. Dit product is daardoor uitermate geschikt voor antimicrobiële bescherming van oppervlakten in een hygiënisch gevoelige omgeving. (Ziekenhuizen, voedingsindustrie, natte ruimtes, openbare plaatsen ...) De antibacteriële beschermingsfolie kan worden aangebracht op deurklinken, vloeren, muren en allerlei meubels, zoals tafels, bureaus, stoelen en behandeltafels. Door deze folie kunnen bacteriën zich niet hechten aan deze oppervlakten en wordt de verdere verspreiding van bacteriën geremd.

Mogelijkheden

Standaard is de antimicrobiële folie transparant. Echter kunnen wij deze folie ook als beschermlaag aanbrengen op onze printfolies. Hierdoor is de mogelijkheid om niet alleen een transparante laag aan te brengen op oppervlakten. U kunt bijvoorbeeld een afbeelding of tekst kiezen zodat de muren, tafels enz. de uitstraling van uw bedrijfsidentiteit krijgen.

Certificaat

Wij hebben een team van professionals, die alle mogelijke besmettingspunten binnen uw bedrijf beplakken. Als wij uw ruimte en/of oppervlakten beplakt hebben met de antibacteriële beschermingsfolie krijgt u een speciale certificaatsticker dat de ruimte en/of oppervlakten zijn voorzien van deze beschermingsfolie.

 

Wilt u meer informatie of een inventarisatie bij u op het bedrijf? Neem dan contact met ons op

Voordelen en kenmerken:

 • Beschermt 24 uur per dag, 7 dagen per week en dus tussen 2 reinigingsbeurten

 • Beschermt ontoegankelijke gebieden

 • Remt de ontwikkeling van 99,99% van de geteste ziektekiemen (tests in overeenstemming met de ISO 22196-norm)

 • Vermindert een bacteriële populatie met 4,5 log

 • Voorkomt de vorming van biofilm

 • 5 jaar actief

 • Volledig ecologisch

 • Geen nanodeeltjes

 • Kan worden aangebracht op vrijwel elk oppervlak

 • Diverse mogelijkheden in combinatie met signing

Contactformulier
OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

 • Instagram - White Circle
 • Facebook - White Circle

© 2020 Afdeling Geluk BV

 • Black Instagram Icon