Maak nu uw bedrijf COVID19 PROOF:

Afstand houden/hygiëne en andere oplossingen
Als de intelligente lock-down stapsgewijs wordt opgeheven zullen bedrijven met in achtnememing van allerlei maatregelen moeten meewerken aan het voorkomen van de verdere verspreiding en een veilige omgeving creëren voor haar klanten en/of bezoekers. Wij hebben producten ontwikkeld waarmee u kunt voldoen aan de nieuwe regels en uw klanten of bezoekers laten zien dat u alles in werking te hebben gesteld een zo veilig mogelijke omgeving te bieden COVID-19 proof.

Preventiescherm voor op balies 900x600mm

Een multifunctioneel en heel flexibel plexiglas scherm met twee toepassingsmogelijkheden zowel hangend als staand. Een verplaatsbare staand of hangend plexiglas "hygiëne / spat / kuch" preventie scherm welke eenvoudig op een werkplek, spreektafel of bureau geplaatst kan worden. Tevens kunnen deze zelfde protectieschermen aan het plafond worden gehangen. Aan de onderzijde voorzien van een voldoende grote uitsparing om  als doorgeefruimte voor b.v. documenten van bezoekers.

kuchscherm

De afmeting van de uitsparing is 350 x150 mm.
 De montage is zeer eenvoudig en snel te realiseren. Wij leveren de preventieschermen standaard met voetjes en is dan klaar voor staand gebruik. Mocht u het protectiescherm opgehangen willen hebben, ook dat is geen probleem en kunnen wij ook voor u verzorgen. 

Multifunctioneel en heel flexibel dus, één plexiglas scherm met twee toepassingsmogelijkheden. Mocht u een andere maat wensen, deze kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen

Heeft u een aparte maat nodig of een andere vorm kuchscherm?
Ook dát is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

Bel met 035 5449747 of mail naar info@afdelinggeluk.nl

Prijs voor de 900x600mm:

€ 112,50*

excl. transport, montage en BTW

Vloer belijning 1,5 meter samenleving

Vloer belijning 1,5 meter samenleving
Om bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen om afstand te houden in de nieuwe 1,5 meter samenleving, bieden wij hoogwaardige en slijtvaste vloer bewegwijzering. Standaard leveren wij vloer belijning met een standaard template van de 1,5 meter afstand boodschap. U kunt ook kiezen voor een eigen boodschap en de plaatsing van bijvoorbeeld uw logo.

vloerbelijning

Informeer naar de mogelijkheden! Bel met 035 5449747 of mail naar info@afdelinggeluk.nl

Automatische handdesinfectie dispenser met display voor aan de wand of op een standaard

De combinatie van een digitaal informatiescherm scherm en automatische desinfectie dispenser is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd en als extra communicatiemiddel met uw bezoekers.
Door een pakkende boodschap op het scherm weer te geven, is het eenvoudig om bezoekers te attenderen op het desinfecteren van hun handen bij het binnengaan van winkels of andere gelegenheden. Daarnaast kan op het scherm allerlei informatie getoond worden, bijvoorbeeld de actualiteiten, waarschuwingen, maar ook aanbiedingen en andere advertenties.

handdispenser

Klik hier voor meer informatie of bel met 035 5449747 of mail naar info@afdelinggeluk.nl

Antimicrobiële beschermingsfolie contactpunten

Deze antibacteriële beschermingsfolie kan worden aangebracht op contactpunten: deurklinken, vloeren, muren en allerlei meubels, zoals tafels, bureaus, stoelen, behandeltafels enz. Feitelijk op alle contactpunten waar besmettingen kunnen worden opgelopen in het dagelijkse leven in openbare of veel bezochte ruimtes.
Door deze folie kunnen bacteriën zich niet hechten aan deze oppervlakten en wordt de verdere verspreiding van bacteriën geremd.

aanbrengen_antimicrobiele_folie

Klik hier voor meer informatie of bel met 035 5449747 of mail naar info@afdelinggeluk.nl

Contactformulier
OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 Afdeling Geluk BV

  • Black Instagram Icon