Bodyguard voor je visual identity

Komt dit je bekend voor.....? Je hebt door de jaren samen gewerkt met meerdere leveranciers en bedrijven. En in de loop van de tijd zijn er veranderingen in de ontwerpen geslopen, kleurenafwijkingen zijn ontstaan en de 'rode draad' van de (ooit zo goed doordachte huisstijl) is wat zoek geraakt. Dit komt geregeld voor dus je bent niet de enige. Maar voor je klanten wil je het bedrijf natuurlijk zo professioneel mogelijk presenteren!? Daar kunnen we je bij helpen. We zijn je waakhond voor een professionele en consistente uitstraling. We zorgen dat je huisstijl wordt nageleefd of hersteld als dat nodig is en passen de designs en producten daarop aan. Fijn idee toch!?

Werkwijze in de praktijk

We vinden het leuk om je (bedrijf) te leren kennen. Je hebt een concrete vraag voor een logo op de gevel of wanddecoratie in het nieuwe pand. Daarbij is het van belang dat we een goed beeld krijgen van het bedrijf, de mensen

die er werken, de bezoekers die langs komen en natuurlijk jouw wensen. Door middel van een bezoek op locatie en een kennismakingsgesprek wordt veel duidelijk. We stellen gerichte vragen die we kunnen gebruiken in de stappen die volgen.

Ontwerp en optimalisatie

Als we een helder beeld hebben van je vraag en wensen ontwikkelen we één of meer ontwerpen. Elk design is uniek en custom-made. Meestal worden deze in een digitaal document gepresenteerd en toegelicht. Hierna volgt de optimalisatie. Dit betekent dat we het ontwerp corrigeren naar gelang de feedback die we ontvangen. We willen dat je 100% tevreden bent voor we een ontwerp in productie nemen.

Productie en installatie

Zodra de ontwerp-fase afgerond is starten we met de productie. De levertijden en voorwaarden hangen af van het project, materiaal en de gemaakte afspraken. We beschikken over moderne machines, printers, software en monteurs die uw project met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit produceren. De montage en installatie van uw print of signing wordt vooraf in overleg gepland. Onze experts monteren zelfstandig, zonder overlast en leveren de ruimte in perfecte staat op.

OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

  • LinkedIn
  • Instagram - White Circle
  • Facebook

© 2020 Afdeling Geluk BV

  • Black Instagram Icon