Interieur, decor

en display

Wanneer het interieur voorzien is van wand- of glasdecoratie kan het voorkomen dat het meubilair, displays of de balie niet langer past bij de nieuwe uitstraling. Vervangen is kostbaar, maar soms noodzakelijk. Een dergelijke investering kan beperkt blijven wanneer we gebruik maken van interieurfolies. Deze zijn er in verschillende kleuren en texturen, waaronder hout en metaal. Deze folies zijn krasbestendig en daarom geschikt voor oppervlakken die intensief gebruikt worden zoals bureaus en tafels.

Interieur, decor & display

Driedimensionaal denken

Als blijkt dat de huidige inrichting niet meer volstaat, dan is vervangen de oplossing. Van ontwerp tot bouw wordt voor u verzorgd. We houden rekening met ergonomie, routing, opslagruimte en eventuele bekabeling voor stroom- of verlichtingspunten.

Artist impression

Door middel van driedimensionale visuals kunnen we een goed beeld geven van het resultaat. Wij werken met een team van meubelbouwers, schilders en electriciens die uw balie, display of meubel bouwen en plaatsen. Deze technieken worden ook gebruikt voor stand- en decorbouw. Neem contact op voor meer info. We adviseren u graag.

OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

  • LinkedIn
  • Instagram - White Circle
  • Facebook

© 2020 Afdeling Geluk BV

  • Black Instagram Icon