ALGEMEEN

Algemene voorwaarden

Privacy

Copyright

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G

1244 RH Ankeveen

0031 (0) 35 544 97 47

info@afdelinggeluk.nl

VOLG ONS

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2019 Afdelinggeluk.

Interieur, decor

en display

Wanneer het interieur voorzien is van wand- of glasdecoratie kan het voorkomen dat het meubilair, displays of de balie niet langer past bij de nieuwe uitstraling. Vervangen is kostbaar, maar soms noodzakelijk. Een dergelijke investering kan beperkt blijven wanneer we gebruik maken van interieurfolies. Deze zijn er in verschillende kleuren en texturen, waaronder hout en metaal. Deze folies zijn krasbestendig en daarom geschikt voor oppervlakken die intensief gebruikt worden zoals bureaus en tafels.

Interieur, decor & display

Driedimensionaal denken

Als blijkt dat de huidige inrichting niet meer volstaat, dan is vervangen de oplossing. Van ontwerp tot bouw wordt voor u verzorgd. We houden rekening met ergonomie, routing, opslagruimte en eventuele bekabeling voor stroom- of verlichtingspunten.

Artist impression

Door middel van driedimensionale visuals kunnen we een goed beeld geven van het resultaat. Wij werken met een team van meubelbouwers, schilders en electriciens die uw balie, display of meubel bouwen en plaatsen. Deze technieken worden ook gebruikt voor stand- en decorbouw. Neem contact op voor meer info. We adviseren u graag.

  • Black Instagram Icon