Is uw bedrijf al klaar voor de anderhalve-meter-economie?


Als de intelligente lock-down stapsgewijs wordt opgeheven zullen bedrijven met

inachtneming van allerlei maatregelen moeten meewerken aan het voorkomen van de verdere verspreiding van het COVID19 virus. Bedrijven zijn verplicht een veilige omgeving creëren voor haar klanten en/of bezoekers. De regering werkt momenteel toe naar een anderhalve-meter-economie. Hiermee zijn een aantal regels gemoeid die je als ondernemer moet opvolgen. Dit geldt met name voor winkeliers waar snel een potentiële besmettingshaard kan ontstaan. Dit wil je als ondernemer natuurlijk voorkomen. Je wil niet dat je winkel gesloten wordt omwille van deze maatregel. Iedereen moet veilig en verantwoord kunnen winkelen en jij als ondernemer wil (veilig) ondernemen.


Wij hebben producten ontwikkeld waarmee u kunt voldoen aan de nieuwe regels. U wilt uw klanten of bezoekers laten zien dat u alles in werking heeft gesteld om een zo veilig mogelijke omgeving te bieden dat COVID19 proef is.Diverse signing en drukwerk anderhalve-meter-samenleving


Diverse signing anderhalve-meter-samenleving

Om bezoekers en medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen om afstand te

houden in de nieuwe anderhalve-meter-economie, bieden wij hoogwaardige en slijtvaste signing maar ook drukwerk. Wij hebben verschillende templates klaar waarbij we snel en vrij simpel uw logo en eigen teksten kunnen toevoegen. ​ U kunt hier denken aan vloerbelijning, pictogrammen, waarschuwingsborden, kuchschermen, posters enz....


Wij komen graag langs voor een GRATIS inventarisatie. Bel met Cees op 035-5449747 of mail hem op info@afdelinggeluk.nlAntimicrobiële beschermingsfolie


Deze antibacteriële beschermingsfolie kan worden aangebracht op contactpunten: deurklinken, vloeren, muren en allerlei meubels, zoals tafels, bureaus, stoelen, behandeltafels enz. Feitelijk op alle contactpunten waar besmettingen kunnen worden opgelopen in het dagelijkse leven in openbare of veel bezochte ruimtes.

Door deze folie kunnen bacteriën zich niet hechten aan deze oppervlakten en wordt de verdere verspreiding van bacteriën geremd.

Na aanbrengen van montage ontvangt u een certificaat dat uw ruimte is voorzien van deze antibacteriële beschermingsfolie. U kunt hier meer informatie vinden over deze antibacteriële beschermingsfolie of neem contact met mij op via 035-5449747 of via info@afdelinggeluk.nlAutomatische handdesinfectie dispenser met display


Deze automatisch dispensers zijn juist nu een zeer goede toevoeging voor ruimtes die veelvuldig bezocht worden door bezoekers aan uw bedrijf.

Bezoekers kunnen bij binnenkomst zonder iets aan te raken eerst hun handen reinigen met een desinfectiemiddel.

Op de interactieve display kunt u veiligheidsinstructies, hygiëneregels, looproutes  of andere boodschappen weergeven.


Daarnaast kan het ingezet worden als een stoplicht systeem, als er al teveel bezoekers conform de nieuwe COVID-19 regels binnen zijn. Zo maakt u het bezoekers eenvoudiger om de te volgen hygiëne regels na te leven, maar kunt u ook aanbiedingen of product informatie weergeven en met uw klanten communiceren terwijl zij wachten om naar binnen te kunnen.


Wilt u meer informatie neem dan contact met mij op via 035 5449747 of info@afdelinggeluk.nl


0 keer bekeken
OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 Afdeling Geluk BV

  • Black Instagram Icon