Wij gaan de uitdaging aan!

High end en duurzaam

Belettering

Autobelettering

Bewegwijzering

Gevelteksten

Grootformaat print

Wanddecoratie

Glas- en privacyfolie

Communicatie

We zijn professionals in creatieve wanddecoratie, signing en bewegwijzering en alles daartussen. We beschikken over een modern machinepark met printers en slimme snijplotters. We hebben een breed assortiment aan materialen die bedrukt of geprint kunnen worden en gebruiken de beste materialen in onze brache.

Door de nieuwste technieken omtrent vormgeven en printen is vrijwel alles mogelijk. We leveren maatwerk voor al onze klanten. Ieder ontwerp is custom-made en aangepast op uw doelstelling.

Wij geven je de garantie van een kwalitatief product dat is samengesteld door de beste materialen uit onze brache. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de richtlijnen die vastgesteld zijn per materiaal. Denk hierbij aan PVC-vrije folies en durzaam geproduceerd plaatmateriaal. Door deze materialen te gebruiken kunnen we een jarenlange garantie bieden.

Interieur & Display

Waar we goed in zijn

OVER ONS

Al ruim 25 jaar een begrip in 't Gooi en omstreken als het gaat om het signing, belettering, decoratie en bewegwijzering. Ook als u behoefte  heeft aan design en communicatie zijn wij u graag van dienst. De lijnen zijn kort, de aandacht is groot en het vakmanschap is altijd inclusief. Hierbij geven wij u een goed beeld van onze diensten. Met name op het gebied van zorg hebben we een prachtige cv. Kortom: Geluk helpt altijd als u een goede indruk wilt maken.  

CONTACT

Afdeling Geluk BV

Cannenburgerweg 63 G
1244 RH Ankeveen

 

035 544 97 47

www.afdelinggeluk.nl
info@afdelinggeluk.nl

KvK Utrecht nr. 74932608
BTWnr. NL860078607B01
IBAN NL24ABNA0845775138

VOLG ONS

  • LinkedIn
  • Instagram - White Circle
  • Facebook

© 2020 Afdeling Geluk BV

  • Black Instagram Icon